Gratis levering
Solgt
Car image
1/28

Mercedes-Benz EQC

400 4-matic, 1886-modell, Burmester, El-seter m/memory, 360-kamera, ACC, Kjøreassistent, El-bakluke, Ambient belysning AWD, Krok

439 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2020

Kjørelengde

53 100 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

30.09.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

18.10.2024

    Mercedes-Benz EQC 400 4Matic er en luksusbil med utmerket komfort, smarte løsninger og banebrytende teknologi. Denne bilen har Burmester, sportsseter, soltak og 360-kamera for å nevne noe.

    Dette er en elbil med rekkevidde på over 400 km, som vil si at bilen er perfekt både for korte turer, men også om man skal legge ut på lengre turer. På innsiden er bilen romslig og har premium høyttalere, kombinert med en rekke kjørefunksjoner som adaptive cruise control og mye mer.

    Denne bilen er som skapt for norske forhold og som, i tillegg til toppmoderne ekstrautstyr, også kan friste med firehjulstrekk, hengerfeste og heftig kjøredynamikk - i en helt egen liga.

    Denne bilen selges på kommisjon for kunde. Du får samme rettigheter som ved våre andre biler, men bilen selges uten åpent kjøp. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre kunderådgivere for å få et hyggelig tilbud på dette.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

402 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

180 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
36917km

Kilometerstand
11868km

Kilometerstand
7444km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.