Solgt
Car image
1/32

BMW IX

xDrive50, Fully Charged, Exclusive, Innovation, Hengerfeste, Comfort Access, Panoramatak, Driving Assistant Professional, Laser, Harman/Kardon, 360, Skinn, Memory, Park Assist Plus, AWD

900 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Premium: Nøye utvalgte biler med nybilgaranti
Premium
Kjøp digitalt
Kjøp bilen med noen klikk med gratis levering på Østlandet
Nøye utvalgte biler
Grundig sjekket av mekaniker med komplett servicehistorikk
Uten bekymringer
Nybilgaranti på alle biler og 14 dager åpent kjøp
Denne bilen selge på kommisjon og du får alle rettighetene, men uten åpent kjøp.

Om bilen

Årsmodell

2023

Kjørelengde

4 000 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

Ikke relevant

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

25.10.2027

  Den nye BMW iX xDrive50 Fully Charged Exclusive med Hengerfeste har kommet inn hos oss! Banebrytende teknologi kombinert med design og komfort i luksusklassen, kompromissløs fremkommelighet og bunnsolid rekkevidde tilrettelegger for uforglemmelige bilopplevelser for hele familien.

  Bilen har Exclusive-pakken. Pakken innebærer 1) innertaktrekk i Antrasitt. Det antrasittfargede taktrekket avrunder kupeen til et harmonisk helhetsbilde. I tillegg til taktrekket er også kledningene på stolpene i elegant antrasitt. Solskjermer i antrasitt fullfører den stilige atmosfæren. 2) Interior application Clear & Bold. Interiørelementene Clear&Bold foredler kupeen med brytere i ekte krystallglass og dekorelementer av tre med åpne porer i midtkonsollen. Bryterne i midtkonsollen har en spesielt skulpturell effekt takket være fasettsliping og passer perfekt inn i det ryddige interiøret. 3) Panoramaglasstak Sky Lounge. Sky Lounge panoramaglasstaket formidler en raus romfølelse med sin brede glassflate. På et knappetrykk blir glasset opakt og ugjennomsiktig, eller transparent – helt uten skyvetak: Denne spektakulære, tilsynelatende romutvidende effekten oppnås gjennom orientering av væskekrystaller i en folie i glasstaket. 4) Solbeskyttende ruter

  I tillegg har bilen Innovation-Pakken. Denne pakken innebærer 1) BMW Laserlight 2) BMW Live Cockpit Professional 3) BMW Natural Interaction (Gestikulerings-styring) og 4) Driving Assistant Professional.

  Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

  Denne bilen selges på kommisjon for kunde. Du får samme rettigheter som ved våre andre biler, men bilen selges uten åpent kjøp

  Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre selgere for å få et hyggelig tilbud på dette.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

523 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

200 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Denne bilen har ikke nådd første serviceintervall

Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.