Gratis levering
Solgt
Car image
1/35

Mazda CX-5

2,5L 194 HK, Optimum, AWD, BOSE, Ryggekamera, H.Feste

369 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2020

Kjørelengde

65 900 km

Drivstoff

Drivstoff

Bensin

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

07.12.2021

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

25.02.2025

    Mazda CX-5 AWD er en kompakt SUV, med en bensinmotor på 2,5 L og 194 HK.. Ved kjøring på små byveier hjelper et 360 graders ryggekamera montert på taket av bilen sjåføren med å unngå uforutsette hindringer. Bilens skinnseter, gode plass og behagelige kupé gjør den også perfekt for lange turer.

    Det er rikelig med utstyr på bilen, deriblant et innfellbart hengerfeste med lastevekt m/brems på 2000 kg, ISOFIX til montering av barnesete, navigasjon, firehjulstrekk og elektrisk setejustering med memory.

    Det følger selvfølgelig med sommer - og vinterhjul. Bilen har 5 års garanti og leveres innen 24 timer - like lang garanti, lavere pris og raskere levering enn om du kjøper den hos merkeforhandleren.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

194 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

2.5 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

195 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
58166km

Kilometerstand
40456km

Kilometerstand
20335km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Løpende kostnader

Eksempel med kaskoforsikring, basert på 70% bonus og 12 000 km årlig kjørelengde

Avgift som betales med forsikringen. Prisene varierer basert på drivstoff og om man har partikkelfilter på en dieselbil.

Basert på årlig kjørelengde på 12 000 km og forbruk på blandet kjøring. Drivstoff/strømprisene er gjennomsnitt fra 2020, og for elbiler forutsettes 15% hurtiglading.

Dette varierer mye basert på kjøremønster. Vi har benyttet strekningen Oslo-Lillehammer og 12 000 km årlig for å gi noe å sammenligne med. Kjører du mye i mindre tettbygde strøk blir kostnaden lavere, kjører du mye i byen blir den høyere.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, så du slipper å reise til oss

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.