Gratis levering
Car image
1/26

Mercedes-Benz GLE

500e, AMG-Line, 4Matic, Airmatic, Hengerfeste, 360 ryggekamera, El. bakluke

499 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2018

Kjørelengde

78 100 km

Drivstoff

Drivstoff

Hybrid

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

07.11.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

30.06.2022

Garanti

Garanti til

21.12.2023

  Mercedes GLE er det nye navnet på den tidligere modellen ML. GLE er blitt godt kjent for sin gode plass og komfort. Med hybridmotoren kan man kjøre 30km i følge WLTP på ren strøm, noe man ikke skulle tro var mulig på en SUV med over 400 hestekrefter og stor bensinmotor. Bilen byr på ryddig interiør, seter i skinn og god oversikt. Bilen har et bagasjerom på 490 liter som betyr at du har god nok plass til det meste.

  Bilen vi har inne kommer med blant annet elektriske skinnseter, adaptiv cruise control, navigasjon, 360-kamera og mye mer. I tillegg til dette leveres bilen med AMG interiør og eksteriør og AIRMATIC-pakken. I AIRMATIC-pakken møtes et aktivt dempningssystem og en moderne luftfjæring.

  Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

  Bilen har en pågående garantisak. Blindsonevarsel og adaptiv cruisekontroll er påvirket av dette. Delene er bestilt av Bertel O. Steen, som vil utføre jobben når de ankommer. Det er ikke mulig å si hvor lang tid det tar, men det vil fikses på garanti.

  Denne bilen selges på kommisjon for kunde. Du får samme rettigheter som ved våre andre biler, men bilen selges uten åpent kjøp.

  Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre selgere for å få et hyggelig tilbud på dette.

Mercedes-Benz GLE

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

443 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

2.996 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

245 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
68756km

Kilometerstand
54952km

Kilometerstand
37327km

Kilometerstand
17789km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.