Gratis levering
Reservert
Car image
1/47

Skoda Kodiaq

2,0L TDI 190HK, Sportline, 7-DSG, Area View, Pano, H.Feste, AWD

539 000,-

4 975,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 354 140,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 417 900,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Om bilen

Årsmodell

2021

Kjørelengde

28 100 km

Drivstoff

Drivstoff

Diesel

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

15.06.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

28.09.2025

    Kodiaq ble lansert som Skoda sin første SUV i 2016 og har siden den gang blitt en stor suksess. Dette er en gjennombygd bil med veldig god plass som er komfortabel å kjøre.

    Med et stort bagasjerom og firehjulsdrift er denne bilen perfekt for dere som skal ut på tur. Bilen kan også friste med et 360-graders ryggekamera, webasto og hengerfeste. I tillegg har bilen premium høyttalere, sportsseter foran, elektrisk bakluke og mye mer.

    Denne bilen føyer seg inn i rekken av Norges mest populære familiebiler takket være bilens pene design, opplevd komfort, praktiske egenskaper og ekstrautstyr.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

190 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

2 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

210 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
27443km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Løpende kostnader

Eksempel med kaskoforsikring, basert på 70% bonus og 12 000 km årlig kjørelengde

Avgift som betales med forsikringen. Prisene varierer basert på drivstoff og om man har partikkelfilter på en dieselbil.

Basert på årlig kjørelengde på 12 000 km og forbruk på blandet kjøring. Drivstoff/strømprisene er gjennomsnitt fra 2020, og for elbiler forutsettes 15% hurtiglading.

Dette varierer mye basert på kjøremønster. Vi har benyttet strekningen Oslo-Lillehammer og 12 000 km årlig for å gi noe å sammenligne med. Kjører du mye i mindre tettbygde strøk blir kostnaden lavere, kjører du mye i byen blir den høyere.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, så du slipper å reise til oss

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.