Gratis levering
Solgt
Car image
1/27

Polestar 2

Polestar 2 Dual Motor Launch edition, Pilot, Plus, Performance, AWD, Skinn, Harman/Kardon, Elektriske seter, Krok, S+V, Elektrisk Bakluke

425 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2021

Kjørelengde

32 000 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

03.04.2023

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

10.05.2026

    Polestar 2 er en sportslig familiebil med tydelige preg av moderselskapet Volvo. Polestar 2 Performance Dual Motor er en firehjulstrekk SUV med 447 km rekkevidde og er passende for både bykjøring og lengre turer. Bagasjeromsvolumet er på 405 liter. Performance modellen kommer også med Öhlins dempere, firestemplet Brembo bremser og stilige 20" felger.

    Denne bilen leveres med en rekke utstyr som blant annet både Pilot og Plusspakken. Disse pakkene inneholder mye utstyr, som for eksempel Harman&Kardon lydanlegg, 360-kamera, adaptiv cruisecontrol og blindsonevarsler. Bilen har også hengerfeste!

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre kunderådgivere for å få et hyggelig tilbud på dette.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Kombi 5-dørs

Hestekrefter

Hestekrefter

402 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

205 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
25269km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.