Gratis levering
Solgt
Car image
1/27

Hyundai Kona

484km (64 KWh) Premium, Skinn, ACC, Navi, Ryggekamera, KRELL, Ventilerte seter

245 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2020

Kjørelengde

76 000 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

15.05.2023

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

31.08.2025

    Hyundai Kona er bilen som gir mest rekkevidde for pengene og er en kompakt SUV med 5 års garanti. Kona har hele 449 km rekkevidde og to ladekabler. Med denne bilen får du nesten alt utstyr som gir en premium følelse og mange smarte funksjoner. Bilen er en kompakt SUV med et middels stort bagasjerom på 332 liter, og passer for de som vil ha mye rekkevidde for pengene, en godt utstyrt bil og ikke trenger kjempestor plass.

    Bilen kommer godt utstyrt fra fabrikk. her får du blant annet adaptive cruisecontrol, navigasjon, ryggekamera, blindsonevarsling og hastighetsskiltgjenkjenning. I Hyundai Kona sitter du meget komfortabelt i elektrisk justerbare og ventilerte skinnseter som tilpasser seg førerens og passasjerenes klimabehov og sittestilling sommer som vinter. I tillegg er bilen utstyrt med et oppvarmet ratt og Head Up Display. Bilen har Apple Carplay/Android Auto for enkel tilkobling av mobilenheter. Og med et premium lydsystem fra KRELL er man sikret en ordentlig premium lydopplevelse.

    2020- modellene av Kona leveres med forvarming via app.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

201 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

167 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
63354km

Kilometerstand
50843km

Kilometerstand
38597km

Kilometerstand
25746km

Kilometerstand
6136km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.