Gratis levering
Solgt
Car image
1/28

Hyundai Ioniq

280 km (31 KWh) Skinn, Infinty, ACC, Navigasjon, Ryggekamera.

179 900,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2019

Kjørelengde

63 300 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

23.01.2023

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

04.10.2022

Garanti

Garanti til

Ikke relevant

    Hyundai Ioniq var starten på suksesshistorien for Hyundai i Norge. Ioniq er en kompakt og oversiktlig hel-elektrisk sedan. Bilen har god plass til både venner og familie og bagasjerommet er på hele 350 liter. Bilen har en oppgitt rekkevidde på rundt 280 km, noe som er perfekt for bykjøring og lengre turer en gang i blant. Bilen byr på masse utstyr som er med på å gi en premium følelse for sjåføren og passasjerer.

    Dette er en forhjulsdrevet bil med gode kjøreegenskaper. Dette er utstyrsvarianten teknikk. Bilen leveres med blant annet Infinty lydanlegg, adaptiv cruise control, ventilerte seter for varme dager, navigasjon, skinnseter og mye mer. Er du på utkikk etter en fornuftig lettkjørt bil, men samtidig ønsker premium utsyr, da er dette bilen for deg.

    Bilen selges med 12 måneders utvidet garanti gjennom Gjensidige. Les vilkår og betingelser her, https://www.gjensidige.no/forsikring/bilforsikring/eierskifteforsikring-for-bil

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre selgere for å få et hyggelig tilbud på dette.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Sedan

Hestekrefter

Hestekrefter

118 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

165 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
60677km

Kilometerstand
38092km

Kilometerstand
26956km

Kilometerstand
15272km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.