Meny
Alltid garanti

Volkswagen e-Golf

228 km (36 KWh) Active Info Display, Skinnseter

229 000,-

2 193,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 152 640,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 184 212,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2019

Kjørelengde

82 500 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

23.10.2020

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

17.10.2023

    Volkswagen Golf er den mest solgte bilen gjennom tidene i Norge, og E-Golf gjør at man kan kjøre økonomisk for både lommeboken og ikke minst miljøet. Denne bilen har det meste man kan tenke seg av utstyr med blant annet skinnseter, active info display, ryggekamera, keyless og mye mer.

    E-Golf er en veldig populær bil, med et design som appelerer til mange og fin rekkevidde på 229 km etter WLTP (300 km etter NEDC). Den er kompakt i størrelsen men har god plass innvendig, hvor e-golf har et noe mindre bagasjerom enn en Golf med bensin eller diesel. Som elbil kan man kjøre på ren elektrisitet rundt i byen, og lengre turer med ladestasjoner spredt rundt hele landet.

    Bilen har også sikkerhetspakken med dynamiske lysassistent, lade assist, skiltgjenkjenning og mer. Bilen har selvfølgelig varmepumpe, hvor sommer og vinterhjul følger med.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Kombi

Hestekrefter

Hestekrefter

136 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Bakhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

150 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
48355km

Kilometerstand
30361km

Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den

her

.


Løpende kostnader

Eksempel med kaskoforsikring, basert på 70% bonus og 12 000 km årlig kjørelengde

Avgift som betales med forsikringen. Prisene varierer basert på drivstoff og om man har partikkelfilter på en dieselbil.

Basert på årlig kjørelengde på 12 000 km og forbruk på blandet kjøring. Drivstoff/strømprisene er gjennomsnitt fra 2020, og for elbiler forutsettes 15% hurtiglading.

Dette varierer mye basert på kjøremønster. Vi har benyttet strekningen Oslo-Lillehammer og 12 000 km årlig for å gi noe å sammenligne med. Kjører du mye i mindre tettbygde strøk blir kostnaden lavere, kjører du mye i byen blir den høyere.

Prissammenligning

Ny eller brukt bil?

315 000,-

86 000,-

27%

229 000,-

Pris ny

Penger spart

Pris nå

Pris ny er basert på hva det koster å kjøpe en lik bil i dag. Her benytter vi tilgjengelige bilkonfiguratorer eller prislister fra merkeforhandlerne og inkluderer utstyr som er inkludert på bilen og vinterhjul.

Ved endringer i bilmodellen (f.eks. større batteri eller motor) benytter vi prisen for samme årsmodell fra Skatteetaten sine lister og tilgjengelige prislister for utstyr

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.