Gratis levering
Car image
1/25

MG ZS EV

Luxury, Skinn, ACC, Rygg.Kam, Panorama

179 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2020

Kjørelengde

27 800 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

05.07.2023

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

25.06.2027

    ZS EV var bilen MG gjorde comeback med i Norge, og ble en stor suksess med en 8-plass på registreringsstatistikken i 2020. Bilen er en elektrisk SUV med god plass, 7 års garanti og med 5 stjerner i NCAP sin sikkerhetstest, hvor man får mye bil for pengene og grei rekkevidde på 263 km. Bilen kommer med et romslig bagasjeromsvolum på 448 liter.

    Denne bilen er den øverste utstyrsvarianten Luxury, som inneholder det meste man får av ekstrautstyr. Eksempelvis får man panoramasoltak som gir mer innlys og opplevd plass, samt elektriske skinnseter for en premium følelse. Av smarte funksjoner får man med adaptive cruisecontrol, ryggekamera, navigasjon, Apple Carplay og en god del mer.

    Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Denne bilen selges på kommisjon for kunde. Du får samme rettigheter som ved våre andre biler, men bilen selges uten åpent kjøp.

    Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre kunderådgivere for å få et hyggelig tilbud på dette.

MG ZS EV

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

141 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

140 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
26042km

Kilometerstand
15260km

Kilometerstand
7338km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.