Gratis levering
Reservert
Car image
1/26

Tesla Model Y

507 km (75 KWh) Long Range, Autopilot, V.Pumpe, H.Feste, AWD, S+V

435 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2022

Kjørelengde

57 600 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

Ikke relevant

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

17.03.2028

    Tesla Model Y ble lansert i 2020 og har siden den gang vært en av Norges mest ettertraktede biler. Det er en premium bil med topp rekkevidde på over 500 km (WLTP), firehjulstrekk og avtagbart hengerfeste, som gjør den perfekt for norske forhold. Bilen har godt med plass med et romslig bagasjerom på 854 liter og har sportslige egenskaper som 0-100 på under 5 sekunder. Model Y er kort sagt en sportslig SUV med god plass og lang rekkevidde til en fornuftig pris og har derfor blitt en folkefavoritt.

    Dette er en Long Range variant som kan friste med firehjulstrekk og forlenget rekkevidde på hele 507 km. Bilen har panoramatak, autopilot, premium høyttalere og elektrisk justerbare skinnseter for en premium følelse. I tillegg har bilen varmepumpe som sikrer ekstra rekkevidde på kalde vinterdager. Det er klart at dette er en intelligent og komfortabel bil som skaper en fantastisk kjøreopplevelse, samtidig som man får mye bil for pengene. Bilen blir i tillegg stadig bedre med Tesla sine Over-The-Air oppdateringer.

    Bilen har tidligere kjørt som drosje/taxi.

    Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

507 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

217 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Denne bilen har ikke nådd første serviceintervall

Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.