Gratis levering
Solgt
Car image
1/23

Volkswagen ID.4

Pro 1st 77KWh 204HK, Ryggekamera, Adaptiv Cruise, Hengerfeste, Ambient

329 900,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2021

Kjørelengde

67 300 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

05.03.2023

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

19.03.2026

    Volkswagen ID.4 er den nye elbil-SUV'en til Volkswagen som med god rekkevidde og stor bagasjeplass er den nest mest solgte bilen i 2021. Med Pro-utgaven får man en solid rekkevidde på rundt 500 km etter WLTP. ID.4 er blitt en av vinnerne på salgsstatistikken, hvor kombinasjonen av plass, rekkevidde og design har slått an. Bilen har et bagasjerom på 543 liter, hvor man med rask hurtiglading får et fullverdig praktisk alternativ til en fossil bil.

    Denne bilen er meget godt utstyrt, og kan friste med en rekke smarte funksjoner og utstyr. Man får blant annet Volkswagens egen IQ.Drive. Dette er et intelligent og avansert førerassistentsystem som hjelper føreren med å ha en tryggere kjøreopplevelse ved hjelp av Adaptive cruisecontrol, lane assist og tretthetsvarsling samt trafikkskiltgjenkjenning for å hjelpe føreren å ha en komfortabel og tryggest mulig kjøreopplevelse. I tillegg har bilen ambient belysning som kan innstilles i valgfrie farger, og mye mer.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre kunderådgivere for å få et hyggelig tilbud på dette.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

204 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Bakhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

160 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
47383km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.