Gratis levering
Solgt
Car image
1/28

Volvo XC90

T8 R-design, Delskinn, 360kam, Navgasjon, Volvo selekt, ACC, VOC, 7.S, AWD

569 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2019

Kjørelengde

90 200 km

Drivstoff

Drivstoff

Hybrid

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

31.01.2024

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

27.10.2022

Garanti

Garanti til

27.12.2025

  Nye Volvo XC90 kom til Norge i 2015. Bilen hadde fått en solid oppgradering med helt ny plattform, nye motorer, ny teknologi og et helt nytt design. XC90 ble selve flaggskipet til Volvo og ble svært populær blant norske hjem. Bilen er blitt selve symbolet på det ypperste av skandinavisk luksus og kvalitet. Dette er Volvos eksklusive ladbare hybrid.

  Volvo er kjent for komfort og setene i XC90 er blitt kjent som noen av de mest komfortable i sin klasse. Bilen vi har her har 7 seter, og har drøyt 250 liter bagasjeplass med den siste raden med seter oppe.

  Bilen er utstyrt med blant annet teknikkpakke pro, denne inneholder head up display, parkeringskamera med 360 graders view, automatisk dimming av innvendig og utvendig speil, Sensus navigasjon pro, Intellisafe Surround, BLIS, Svingbare aktive LED hovedlys, Luftfjæring inkl Four-C Chassis, tonede tuter, elektrisk førersete m/minne, og mye mer!

  Bilen har Volvo Selekt i 7 år eller 150.000km (første som inntreffer) fra førstegangsregistrering.

  Denne bilen selges på kommisjon for kunde. Du får samme rettigheter som ved våre andre biler, men bilen selges uten åpent kjøp. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

  Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre kunderådgivere for å få et hyggelig tilbud på dette.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

408 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

1.969 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

230 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

7


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
60264km

Kilometerstand
40178km

Kilometerstand
20802km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.