Gratis levering
Car image
1/26

Volvo C40

Recharge Plus Twin, ACC, Navi, El.sete, El.bakluke, Hengerfeste, Panoramatak, Apple Carplay,

455 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2023

Kjørelengde

31 300 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

11.12.2023

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

11.01.2028

  Volvo C40 er en liten SUV med praktiske egenskaper. Bilen er en C40 Recharge Plus versjon som byr på en sprek el-motor som gir 408 HK. I tillegg til den høye bakkeklaringen er dette en bil som enkelt kommer seg frem, uansett føre.

  Bilen byr på mye utstyr som blant annet elektrisk sete med memory, elektrisk bakluke, hengerfeste, adaptiv cruisekontroll, apple carplay, navigasjon, dab radio, ryggekamera og mye mer!

  Bilen selges med sommerdekk og vinterdekk på pigg.

  Bilen er bruktimportert og selges med 3 år nybilgaranti fra 1.gangs registrering eller 100.000km, avhengig av hva som inntreffer først. Bilen har to år utvidet garanti gjennom Gjensidige, som gjør at den selges med 5 år/100.000km garanti.

  Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

  Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre kunderådgivere for å få et hyggelig tilbud på dette.

Volvo C40

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

408 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
30501km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.