Gratis levering
Car image
1/25

Skoda Enyaq

500 km iV 80X, Delskinn, ACC, Navigasjon, Ryggekamera, Carplay, Hengerfeste, Memory

449 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2022

Kjørelengde

20 300 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

28.02.2024

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

21.02.2027

    Skoda Enyaq iV80 er en romslig familie SUV med en WLTP-rekkevidde på 520 km. Flere tusen nordmenn har sikret seg den elektriske familie-SUV-en, og bilen er fremdeles blant de mest solgte her til lands.

    Bilen er fullspekket med smarte funksjoner og utstyr. Bilen leveres med blant annet ACC, Navigasjon, Ryggekamera, Elektriske seter med Memory-funksjon, Trafikkskiltgjenkjenning og mye mer. I tillegg har den smarte funksjoner som Apple Carplay/Android Auto, 2-soners klimaanlegg, hengerfeste, ambient, oppvarmet ratt og trådløs mobillader. Det er klart at dette er en meget intelligent bil med mange premium funksjoner som elegant kombinerer utmerket kjørekomfort med god rekkevidde.

    Denne bilen selges på kommisjon for kunde. Du får samme rettigheter som ved våre andre biler, men bilen selges uten åpent kjøp.

    Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre kunderådgivere for å få et hyggelig tilbud på dette.

Skoda Enyaq

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

313 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

160 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
20102km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.