Gratis levering
Car image
1/27

Volkswagen ID.4 GTX

472 km (77 KWh) ACC, Ambient, Navi, 360 r.kam, Navi, Apple carplay, El.bakluke

449 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2023

Kjørelengde

27 900 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

Ikke relevant

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

18.11.2027

  Volkswagen ID.4 GTX er firehjulstrekk-versjonen av den nye elbil-SUV'en til Volkswagen som med god rekkevidde og stor bagasjeplass på 543 liter er den nest mest solgte bilen i 2021. Med denne bilen får man det som er tilgjengelig av komfort, design og smarte funksjoner.

  Denne bilen kommer med en rekke utstyr og smarte funksjoner. Den kommer med pakkene: komfortpakke+, infotaimentpakke og assistentpakke+.

  Bilen kan friste med adaptive cruisecontrol, navigasjon, trådløs mobillader og lekker ambient belysning. I tillegg kommer bilen med oppvarmet ratt og varmepumpe som sikrer ekstra rekkevidde og ikke minst komfort på kalde vinterdager. Bilen er også utstyrt med Volkswagens IQ.Drive. Dette er et intelligent og avansert førerassistentsystem som hjelper føreren med å ha en tryggere kjøreopplevelse ved hjelp av Adaptive cruisecontrol, lane assist og en sensor bak bilen som varsler om forbikjørende trafikanter og hjelper med å bremse for å avverge kollisjon eller andre farlige situasjoner.

  Bilen er bruktimportert og selges med 2år nybilgaranti fra 1.gangs registrering. Bilen har 3 år utvidet garanti gjennom Gjensidige, som gjør at den selges med 5 år/100.000km garanti.

  Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

  Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre selgere for å få et hyggelig tilbud på dette. for å få et hyggelig tilbud på dette.

Volkswagen ID.4 GTX

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

308 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

180 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Denne bilen har ikke nådd første serviceintervall

Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.