Gratis levering
Solgt
Car image
1/26

Jaguar I-Pace

EV320 S, Meridian, Oppvarmet ratt, 360-kamera, ACC, Navigasjon, AWD

369 900,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2021

Kjørelengde

48 200 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

04.11.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

26.10.2025

    Jaguar I-Pace er en sporty SUV med hele 505 liter bagasjerom. Denne bilen kombinerer kvalitet og komfort med gode kjøreegenskaper og god plass. I-Pace er en godt utstyr bil med blant annet Meridian premium høyttalere, adaptiv cruise control, 360-kamera , elektrisk bakluke og mye mer.

    I-Pace har et oversiktlig active info display og en meget god rekkevidde. Jaguar I-Pace er en romslig SUV med god plass og bilen passer godt til både bykjøring og langturer. Denne bilen har firehjulsdrift og er utstyrt med elektrisk bakluke, 360-kamera, parkeringssensor foran og bak. I tillegg har bilen oppvarmet ratt som er særlig godt på kalde vinterdager. Bilen har hengerfeste.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre selgere for å få et hyggelig tilbud på dette.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

316 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

180 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
31841km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.