Gratis levering
Car image
1/28

SKODA SUPERB

Hybrid, L&K, Skinn, ACC, Webasto, 360, Krok, El. sete, El.luke

299 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2020

Kjørelengde

61 700 km

Drivstoff

Drivstoff

Hybrid

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

22.02.2024

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

20.03.2024

Garanti

Garanti til

09.06.2025

    Opplev enestående komfort og kjøreglede med Skoda Superb. Denne imponerende bilen kombinerer stil, ytelse og funksjonalitet på en perfekt måte. Superb skiller seg ut med elegante design og raffinerte detaljer. Den aerodynamiske utformingen og strømlinjeformede linjene gir ikke bare et imponerende utseende, men bidrar også til en mer effektiv og økonomisk kjøreopplevelse.

    Inne i bilen vil du oppdage et interiør av høy kvalitet, med rikelig med plass til både fører og passasjerer. Bilen er utstyrt med utstyrsnivået laurin & klement. De komfortable skinnsetene er designet for å gi støtte og avslapning, uansett hvor lang kjøreturen er. Bagasjerommet er romslig og praktisk, slik at du enkelt kan transportere alt du trenger. Bilen har også utstyr som adaptiv cruisekontroll, hengerfeste, elektriske seter med memory, elektrisk bakluke, ambient belysning, 360 graders ryggekamera og mer.

    Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Denne bilen selges på kommisjon for kunde. Du får samme rettigheter som ved våre andre biler, men bilen selges uten åpent kjøp.

    Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre selgere for å få et hyggelig tilbud på dette

SKODA SUPERB

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Stasjonsvogn

Hestekrefter

Hestekrefter

268 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

1.395 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

224 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
60792km

Kilometerstand
55257km

Kilometerstand
52426km

Kilometerstand
45912km

Kilometerstand
32089km

Kilometerstand
15295km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.