Meny
Alltid garanti

Mazda CX-30

2 L Cosmo, AWD, Bose, Skinn, Hybrid

345 000,-

3 234,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 228 040,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 271 656,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2020

Kjørelengde

42 000 km

Drivstoff

Drivstoff

Hybrid

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

22.04.2021

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

05.08.2025

    Med Mazda får man alltid god kvalitet. Mazda CX-30 er selvfølgelig ikke et unntak. Dette er en romslig, men kompakt SUV som hele familien kan nyte på tur. Denne bilen byr på firehjulstrekk, skinninteriør og er utrolig behagelig å kjøre.

    Mazda CX-30 er bil for hele familien på korte og lange turer. Bilen har bra design, spennende kjøreegenskaper og helt ny motorteknologi.

    Dette er en flott bil med grå metallic lakk og skinninteriør. I denne Mazda CX-30 får man en høy grad av kjørekomfort med Adaptive Cruise Control, Ryggekamera, premium høyttalere og en rekke andre smarte funksjoner.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Kompakt SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

180 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

2 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

204 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
32263km

Kilometerstand
17183km

Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den

her

.


Løpende kostnader

Eksempel med kaskoforsikring, basert på 70% bonus og 12 000 km årlig kjørelengde

Avgift som betales med forsikringen. Prisene varierer basert på drivstoff og om man har partikkelfilter på en dieselbil.

Basert på årlig kjørelengde på 12 000 km og forbruk på blandet kjøring. Drivstoff/strømprisene er gjennomsnitt fra 2020, og for elbiler forutsettes 15% hurtiglading.

Dette varierer mye basert på kjøremønster. Vi har benyttet strekningen Oslo-Lillehammer og 12 000 km årlig for å gi noe å sammenligne med. Kjører du mye i mindre tettbygde strøk blir kostnaden lavere, kjører du mye i byen blir den høyere.

Prissammenligning

Ny eller brukt bil?

409 000,-

64 000,-

16%

345 000,-

Pris ny

Penger spart

Pris nå

Pris ny er basert på hva det koster å kjøpe en lik bil i dag. Her benytter vi tilgjengelige bilkonfiguratorer eller prislister fra merkeforhandlerne og inkluderer utstyr som er inkludert på bilen og vinterhjul.

Ved endringer i bilmodellen (f.eks. større batteri eller motor) benytter vi prisen for samme årsmodell fra Skatteetaten sine lister og tilgjengelige prislister for utstyr

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.