Solgt
Car image
1/26

Skoda Enyaq

iV 80X, Skinn, ACC, Navigasjon, 360 Ryggekamera, Carplay, Hengerfeste, Head Up Display, Ambient, Memory

455 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Premium: Nøye utvalgte biler med nybilgaranti
Premium
Kjøp digitalt
Kjøp bilen med noen klikk med gratis levering på Østlandet
Nøye utvalgte biler
Grundig sjekket av mekaniker og komplett servicehistorikk
Uten bekymringer
Nybilgaranti på alle biler og 14 dager åpent kjøp
Denne bilen selges på kommisjon og du får alle rettighetene, men uten åpent kjøp

Om bilen

Årsmodell

2022

Kjørelengde

28 900 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

26.01.2024

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

Ikke relevant

  Skoda Enyaq iV80x er en romslig familie SUV med en WLTP-rekkevidde på 500km. Flere tusen nordmenn har sikret seg den elektriske familie-SUV-en, og bilen er fremdeles blant de mest solgte her til lands.

  Bilen er en Founders Edition, denne er fullspekket med smarte funksjoner og utstyr. Bilen leveres med blant annet ACC, Navigasjon, Ryggekamera med flere moduser for ulike parkeringssituasjoner, Elektriske seter med Memory-funksjon, Blindsonevarsling, Trafikkskiltgjenkjenning og mye mer. I tillegg har den smarte funksjoner som Apple Carplay/Android Auto, Ambient belysning i valgfrie farger, 3-soners klimaanlegg, virtuell pedal for enkel åpning av bakluke, oppvarmet ratt og trådløs mobillader. Det er klart at dette er en meget intelligent bil med mange premium funksjoner som elegant kombinerer utmerket kjørekomfort med god rekkevidde.

  Bilen er bruktimportert som vil si 2 år nybilgaranti fra førstegangsregistrering. Men bilen selges med utvidet garanti fra Gjensidige, slik at den varer i 5 år fra førstegangsregistrering eller 100.000km avhengig av hva som inntreffer først.

  Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

  Denne bilen selges på kommisjon for kunde. Du får samme rettigheter som ved våre andre biler, men bilen selges uten åpent kjøp.

  Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre selgere for å få et hyggelig tilbud på dette.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

308 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

160 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
25333km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

På ditt lag

Vi har Norges mest fornøyde kunder. Vi er et raskere, tryggere og enklere alternativ, og er her for deg enten du skal kjøpe, selge eller fikse bilen din.