Gratis levering
Solgt
Car image
1/32

Volkswagen e-Golf

229 km (36 KWh) Active Info Display, Sikkerhetspakke

239 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2019

Kjørelengde

35 000 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

14.08.2021

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

12.08.2024

    Volkswagen Golf er den mest solgte bilen gjennom tidene i Norge, og E-Golf gjør at man kan kjøre økonomisk for både lommeboken og ikke minst miljøet.

    E-Golf er en veldig populær bil, med et design som appelerer til mange og fin rekkevidde på 229 km etter WLTP (300 km etter NEDC). Den er kompakt i størrelsen men har god plass innvendig, hvor e-golf har et noe mindre bagasjerom enn en Golf med bensin eller diesel. Som elbil kan man kjøre på ren elektrisitet rundt i byen, og lengre turer med ladestasjoner spredt rundt hele landet.

    Denne bilen har det meste man kan tenke seg av utstyr. Blant annet får man ryggekamera, navigasjon med større skjerm og adaptive cruisecontroll. Bilen har også sikkerhetspakken med dynamiske lysassistent, lane assist, skiltgjenkjenning og mer. Bilen har selvfølgelig varmepumpe, hvor sommer og vinterhjul følger med.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Kombi

Hestekrefter

Hestekrefter

136 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

150 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
33720km

Kilometerstand
19000km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Løpende kostnader

Eksempel med kaskoforsikring, basert på 70% bonus og 12 000 km årlig kjørelengde

Avgift som betales med forsikringen. Prisene varierer basert på drivstoff og om man har partikkelfilter på en dieselbil.

Basert på årlig kjørelengde på 12 000 km og forbruk på blandet kjøring. Drivstoff/strømprisene er gjennomsnitt fra 2020, og for elbiler forutsettes 15% hurtiglading.

Dette varierer mye basert på kjøremønster. Vi har benyttet strekningen Oslo-Lillehammer og 12 000 km årlig for å gi noe å sammenligne med. Kjører du mye i mindre tettbygde strøk blir kostnaden lavere, kjører du mye i byen blir den høyere.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.