Gratis levering
Car image
1/39

Tesla Model S

490 km (75 KWh) 75D, Forbedret Autopilot, AP2,5, Premium Connectivity, Premium Lyd, AWD

388 900,-

3 628,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 256 575,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 304 752,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Om bilen

Årsmodell

2018

Kjørelengde

58 000 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

Ikke relevant

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

03.02.2022

Garanti

Garanti til

25.03.2023

    Model S er en amerikansk elbil produsert av Tesla. Denne bilen har en kraftig elektrisk motor med 524 hestekrefter. I tillegg har kan bilen friste med en rekke imponerende funksjoner, som for eksempel et høyst moderne navigasjonssystem og svært behagelige elektriske seter.

    Tesla Model S er en utmerket bil med romslig bagasjeplass både foran og bak, samt et fantastisk lydsystem. Bilen tilbyr også adaptiv cruise control som skaper en mer komfortabel kjøreopplevelse.

    Denne luksusbilen kommer med firehjulstrekk som gjør at du kommer deg frem uansett føre. Bilen har også god rekkevidde, hele 490 km. Utover det har bilen Premium Connectivity inkludert hele bilens levetid, og gir tilgang til alle tilkoblingsfunksjonene via mobilnettet, i tillegg til Wi-Fi, for den mest intuitive og beste eieropplevelsen. Dette innebærer musikk- og strømmetjenester som Spotify, Youtube og Netflix med mer.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Sedan

Hestekrefter

Hestekrefter

524 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

225 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Denne bilen har ikke nådd første serviceintervall

Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Løpende kostnader

Eksempel med kaskoforsikring, basert på 70% bonus og 12 000 km årlig kjørelengde

Avgift som betales med forsikringen. Prisene varierer basert på drivstoff og om man har partikkelfilter på en dieselbil.

Basert på årlig kjørelengde på 12 000 km og forbruk på blandet kjøring. Drivstoff/strømprisene er gjennomsnitt fra 2020, og for elbiler forutsettes 15% hurtiglading.

Dette varierer mye basert på kjøremønster. Vi har benyttet strekningen Oslo-Lillehammer og 12 000 km årlig for å gi noe å sammenligne med. Kjører du mye i mindre tettbygde strøk blir kostnaden lavere, kjører du mye i byen blir den høyere.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, så du slipper å reise til oss

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.