Gratis levering
Solgt
Car image
1/30

Tesla Model Y

514Km (75KWh) Performance, AWD, Uberturbin, FSD, Varmepumpe, MCU3, Skinn, Pano, Premium Lyd, S+V

619 000,-

5 693,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 406 140,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 478 212,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Om bilen

Årsmodell

2022

Kjørelengde

12 600 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

Ikke relevant

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

19.05.2027

    Tesla Model Y ble lansert i 2020 og har siden den gang vært en av Norges mest ettertraktede biler. Det er en premium bil med topp rekkevidde på over 500 km (WLTP) og firehjulstrekk som gjør den perfekt for norske forhold. Bilen har godt med plass med et romslig bagasjerom på 854 liter og har sportslige egenskaper som 0-100 på under 4 sekunder. Model Y er kort sagt en sportslig SUV med god plass og lang rekkevidde til en fornuftig pris og har derfor blitt en folkefavoritt.

    Dette er en Performance-variant som kan friste med firehjulstrekk og forlenget rekkevidde på hele 514 km. Performance-utgaven leveres med et lavere understell, større hjul, kraftigere motor og er spesifikt designet for fart og akselerasjon. Tesla Performance kan utøve 0-100 km/t på under 4 sekunder. Bilen har panoramatak, autopilot, premium høyttalere og elektrisk justerbare skinnseter for en premium følelse. I tillegg har bilen varmepumpe som sikrer ekstra rekkevidde på kalde vinterdager. Det er klart at dette er en intelligent og komfortabel bil som skaper en fantastisk kjøreopplevelse, samtidig som man får mye bil for pengene. Bilen blir i tillegg stadig bedre med Tesla sine Over-The-Air oppdateringer.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre kunderådgivere for å få et hyggelig tilbud på dette.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

535 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

250 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Denne bilen har ikke nådd første serviceintervall

Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, så du slipper å reise til oss

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.