Alltid garanti
Solgt
Car image
1 / 31

Mercedes-Benz Vito

2,1 L 190 HK, 119 CDI, Lang, Ryggekamera, Hengerfeste, 4X4

515 000,-

4 759,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 338 540,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 399 756,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2020

Kjørelengde

31 000 km

Drivstoff

Drivstoff

Diesel

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

Ikke relevant

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

29.07.2025

    Mercedes-Benz Vito er ikke bare en varebil, men en solid støttespiller både på veien og som nyttekjøretøy. Bilen vi har her leveres med firehjulstrekk, 7-trinns automat girkasse og en 2,1l dieselmotor på hele 190hk.

    Dette er versjonen Lang, det betyr at bilen måler over 5,1 meter. og ett lasterom på 6m³/ 6000 liter. Det betyr at er Vito perfekt for deg som trenger stort lasterom. Lasterommet har flere surreringer som gjør det enkelt og sikre lasten.

    Bilen leveres med fastmontert hengerfeste, som gjør at du kan trekke opptil 2500kg. Den har også skyvedører på begge sider, for adkomst til lasterommet fra sidene, som gir muligheter for enkel og bekvem lasting.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Varebil

Hestekrefter

Hestekrefter

190 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

2.1 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

199 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

3


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Denne bilen har ikke nådd første serviceintervall

Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Løpende kostnader

Eksempel med kaskoforsikring, basert på 70% bonus og 12 000 km årlig kjørelengde

Avgift som betales med forsikringen. Prisene varierer basert på drivstoff og om man har partikkelfilter på en dieselbil.

Basert på årlig kjørelengde på 12 000 km og forbruk på blandet kjøring. Drivstoff/strømprisene er gjennomsnitt fra 2020, og for elbiler forutsettes 15% hurtiglading.

Dette varierer mye basert på kjøremønster. Vi har benyttet strekningen Oslo-Lillehammer og 12 000 km årlig for å gi noe å sammenligne med. Kjører du mye i mindre tettbygde strøk blir kostnaden lavere, kjører du mye i byen blir den høyere.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.