Gratis levering
Solgt
Car image
1/39

Volvo V90

2 L T8, R-Design, R.Kam, Keyless, Memory, H.Feste, AWD, Utvidet garanti

365 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2018

Kjørelengde

96 000 km

Drivstoff

Drivstoff

Hybrid

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

13.12.2021

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

14.06.2021

Garanti

Garanti til

12.10.2022

    Er du på jakt etter en stor, sikker og komfortabel stasjonsvogn som samtidig byr på mye luksus i hverdagen er denne bilen absolutt noe å vurdere. Volvo V90 T8 Twin Engine AWD er en ladbar hybrid med meget gode kjøreegenskaper og er proppfull av masse utstyr som f.eks ryggekamera, Adaptiv cruisecontrol, keyless, klimaanlegg, seter i delskinn og mye mer. Denne bilen har Intellisafe Assist som standard fra fabrikk og i tillegg Intellisafe Surround som ekstra utstyr.

    Her får du 4x4 av beste kvalitet som tar deg frem uansett vær og vind. Med Volvo sin kvalitetssikre konstruksjon kan du være trygg i denne luksusbilen. I tillegg leveres bilen med svingbart hengerfeste som kan trekke opptil 2100kg og fortsatt ha topp kjørekomfort.

    Bilen er stilren, elegant, praktisk og kraftig - Med ett stort bagasjerom og god plass innvendig er dette en perfekt familiebil. Bilen kan også kjøre 50km på ren strøm.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Stasjonsvogn

Hestekrefter

Hestekrefter

408 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

2 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

250 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
79249km

Kilometerstand
57829km

Kilometerstand
41078km

Kilometerstand
20934km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Løpende kostnader

Eksempel med kaskoforsikring, basert på 70% bonus og 12 000 km årlig kjørelengde

Avgift som betales med forsikringen. Prisene varierer basert på drivstoff og om man har partikkelfilter på en dieselbil.

Basert på årlig kjørelengde på 12 000 km og forbruk på blandet kjøring. Drivstoff/strømprisene er gjennomsnitt fra 2020, og for elbiler forutsettes 15% hurtiglading.

Dette varierer mye basert på kjøremønster. Vi har benyttet strekningen Oslo-Lillehammer og 12 000 km årlig for å gi noe å sammenligne med. Kjører du mye i mindre tettbygde strøk blir kostnaden lavere, kjører du mye i byen blir den høyere.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.