Gratis levering
Solgt
Car image
1/37

Skoda Superb

2 L TDi 190 HK, Laurin & Klement, 7-DSG, Utvidet garanti, Hengerfeste, 4x4

289 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2018

Kjørelengde

92 000 km

Drivstoff

Drivstoff

Diesel

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

22.02.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

11.11.2021

Garanti

Garanti til

29.04.2023

    Storbilen Superb har vært en suksess for Skoda i tre generasjoner. Stasjonsvognutgaven har knapt noen konkurrenter i kombinasjonen plass og pris. Denne bilen selges også med utvidet garanti.

    Superb er en av de største og smarteste stasjonsvognene på markedet. Her får du et hav av plass, i tillegg til god komfort og hyggelig prislapp. Spesielt plassen i baksetene er noe enhver barnefamilier med barneseter vil sette pris på, samtidig som tenåringer med lange bein vil nyte godt av den gode plassen. I tillegg har bilen et svært romslig bagasjerom på 660 liter.

    Denne bilen er en Laurin&Klement-utgave, noe som er det mest luksuriøse Skoda har å by på. Med elektriske skinnseter med memory, premium lydanlegg, adaptive cruisecontrol, navigasjon og en rekke andre funksjoner vil denne firehhjulstrekkeren med hengerfeste gi en helt fantastisk kjøreopplevelse.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Stasjonsvogn

Hestekrefter

Hestekrefter

190 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

2 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

226 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
85891km

Kilometerstand
59350km

Kilometerstand
49010km

Kilometerstand
30000km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Løpende kostnader

Eksempel med kaskoforsikring, basert på 70% bonus og 12 000 km årlig kjørelengde

Avgift som betales med forsikringen. Prisene varierer basert på drivstoff og om man har partikkelfilter på en dieselbil.

Basert på årlig kjørelengde på 12 000 km og forbruk på blandet kjøring. Drivstoff/strømprisene er gjennomsnitt fra 2020, og for elbiler forutsettes 15% hurtiglading.

Dette varierer mye basert på kjøremønster. Vi har benyttet strekningen Oslo-Lillehammer og 12 000 km årlig for å gi noe å sammenligne med. Kjører du mye i mindre tettbygde strøk blir kostnaden lavere, kjører du mye i byen blir den høyere.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.