Alltid garanti
Solgt
Car image
1 / 35

Peugeot Rifter

1,5l 131 HK, BlueHDI, Allure, Aut., L2, 7.S, Hengerfeste

319 000,-

3 000,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 211 140,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 252 000,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2019

Kjørelengde

54 000 km

Drivstoff

Drivstoff

Diesel

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

03.05.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

09.01.2024

    Peugeot Rifter er den ultimate familiebilen. Med 7 seter og god plass til passasjerer er dette en bil som er perfekt for hele familien.

    Bilen vi har inne nå er en L2 utgave, som betyr at dette er den lange modellen. Hele 35 centimeter lengere enn L1 versjonen. Bilen byr på hengerfeste, adaptiv cruise control, Apple carplay, Android auto og myer mer.

    Rifter er en robust og særpreget bil, som er like godt egnet i byen som i skogen. Cockpiten oppleves som romslig og oversiktlig, og med blindsone varsling kan du kjøre trygt på lange bilferier.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Kasse

Hestekrefter

Hestekrefter

131 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

1.5 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

184 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

7


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
45287km

Kilometerstand
30695km

Kilometerstand
16017km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Løpende kostnader

Eksempel med kaskoforsikring, basert på 70% bonus og 12 000 km årlig kjørelengde

Avgift som betales med forsikringen. Prisene varierer basert på drivstoff og om man har partikkelfilter på en dieselbil.

Basert på årlig kjørelengde på 12 000 km og forbruk på blandet kjøring. Drivstoff/strømprisene er gjennomsnitt fra 2020, og for elbiler forutsettes 15% hurtiglading.

Dette varierer mye basert på kjøremønster. Vi har benyttet strekningen Oslo-Lillehammer og 12 000 km årlig for å gi noe å sammenligne med. Kjører du mye i mindre tettbygde strøk blir kostnaden lavere, kjører du mye i byen blir den høyere.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.