Alltid garanti
Car image
1 / 35

Nissan Leaf

385 km (62 KWh) Tekna, ACC, Navigasjon, R.Kam 360, BOSE

288 900,-

2 730,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 191 575,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 229 320,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2019

Kjørelengde

48 600 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

04.10.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

30.10.2024

    Norges desidert mest solgte elbil er klar for nye eier. Meget godt utstyrt og knallgod plass!

    Denne Tekna-utgaven av folkefavoritten Nissan Leaf er blant annet utstyrt med adaptive cruisecontrol og navigasjon. Den har også 360 graders ryggekamera som gir deg full kontroll når du skal parkere bilen.

    For å gjøre kjøreopplevelsen enda mer komfortabel er bilen utstyrt med funksjoner som gjør at du kan åpne og starte bilen uten å måtte bruke nøkkelen, samt varme i baksetene og varme i rattet til kalde dager.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Kombi

Hestekrefter

Hestekrefter

218 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

157 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
48413km

Kilometerstand
25945km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Løpende kostnader

Eksempel med kaskoforsikring, basert på 70% bonus og 12 000 km årlig kjørelengde

Avgift som betales med forsikringen. Prisene varierer basert på drivstoff og om man har partikkelfilter på en dieselbil.

Basert på årlig kjørelengde på 12 000 km og forbruk på blandet kjøring. Drivstoff/strømprisene er gjennomsnitt fra 2020, og for elbiler forutsettes 15% hurtiglading.

Dette varierer mye basert på kjøremønster. Vi har benyttet strekningen Oslo-Lillehammer og 12 000 km årlig for å gi noe å sammenligne med. Kjører du mye i mindre tettbygde strøk blir kostnaden lavere, kjører du mye i byen blir den høyere.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.