Gratis levering
Solgt
Car image
1/44

Audi E-Tron

55 Exclusive, AWD, S-line, All-Inclusive, Krok, Norsk, 360, Matrix, Nightvision, Elsete m/memory, B&O, HUD, Varmepumpe

460 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2019

Kjørelengde

86 900 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

03.02.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

13.08.2024

    Audi E-Tron 55 er en firehjulsdreven SUV med sportslig design og god rekkevidde. E-Tron 55 har en rekkevidde på 390 km og et stort bagasjerom på 660 liter. Bilen har presis styring og gode kjøreegenskaper, hvor man også har rikelig med assistentsystemer som bedrer kjøringen.

    Denne bilen har utstyrsnivået Exclusive. Denne bilen er meget godt utstyrt, og har All Inclusive.-pakken. Bilen leveres med blant annet S Line Sportsseter med Memory-funksjon, Assistentsystempakke tur, ekstra mørke ruter bak, avtagbart hengerfeste og 360 graders kamerasystem med multifunksjonskamera. Her kan man velge mellom standard ryggekamera med top view eller isolere en av siden av bilen når man skal parkere på trange steder. I tillegg har bilen et 3rd person view!

    Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

426 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

200 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
63303km

Kilometerstand
57573km

Kilometerstand
21756km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Løpende kostnader

Eksempel med kaskoforsikring, basert på 70% bonus og 12 000 km årlig kjørelengde

Avgift som betales med forsikringen. Prisene varierer basert på drivstoff og om man har partikkelfilter på en dieselbil.

Basert på årlig kjørelengde på 12 000 km og forbruk på blandet kjøring. Drivstoff/strømprisene er gjennomsnitt fra 2020, og for elbiler forutsettes 15% hurtiglading.

Dette varierer mye basert på kjøremønster. Vi har benyttet strekningen Oslo-Lillehammer og 12 000 km årlig for å gi noe å sammenligne med. Kjører du mye i mindre tettbygde strøk blir kostnaden lavere, kjører du mye i byen blir den høyere.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.