Gratis levering
Solgt
Car image
1/42

BMW 330e

2l G20, M-Sport, XtraBoost, Gesture Control, HUD, Navi, Laserlys, Skinn, S.Seter, Shadow Line

359 900,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2020

Kjørelengde

39 500 km

Drivstoff

Drivstoff

Hybrid

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

16.08.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

04.09.2024

    BMW 330E er ladbar hybrid. Bilen har en batteripakke på 12 Kwh, som gir en elektrisk rekkevidde på 58km. Dette gjør at du kan kjøre i byen med god samvittighet. I tillegg til batteripakken har bilen en 2.0 liters bensinmotor som til sammen utgjør 292 hestekrefter. Bilen har bmw sin 8-trinns sport-automat girkasse som er med på og gjøre bilen økonimisk ved blandet kjøring. Bilen ligger på et gjennomsnittlig forbruk på 0,22 liter per mil.

    Denne bilen er utstyrt med M-sport pakken, som gir bilen et mer sportslig preg og en premium følelse. M-Sport kan by på blant annet M-sport ratt, tøffere styling og M-sport bremser med lakkerte kalippere i blått. I tillegg til dette har bilen en shadow-line pakke som gir bilen sorte lister utvendig for et tøffere utseende. Bilen er også utstyrt med BMW`s laserlys teknologi som kan lyse opptil 600 meter.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre kunderådgivere for å få et hyggelig tilbud på dette.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Sedan

Hestekrefter

Hestekrefter

292 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

2 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Bakhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

230 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
37000km

Kilometerstand
20000km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Løpende kostnader

Eksempel med kaskoforsikring, basert på 70% bonus og 12 000 km årlig kjørelengde

Avgift som betales med forsikringen. Prisene varierer basert på drivstoff og om man har partikkelfilter på en dieselbil.

Basert på årlig kjørelengde på 12 000 km og forbruk på blandet kjøring. Drivstoff/strømprisene er gjennomsnitt fra 2020, og for elbiler forutsettes 15% hurtiglading.

Dette varierer mye basert på kjøremønster. Vi har benyttet strekningen Oslo-Lillehammer og 12 000 km årlig for å gi noe å sammenligne med. Kjører du mye i mindre tettbygde strøk blir kostnaden lavere, kjører du mye i byen blir den høyere.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.