Alltid garanti
Car image
1 / 47

Volvo XC90

2 L Inscription, Recharge, 7 seter, Volvo Selekt

798 900,-

7 307,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 523 075,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 613 788,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2021

Kjørelengde

9 800 km

Drivstoff

Drivstoff

Hybrid

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

25.05.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

11.10.2027

    Nye Volvo XC90 kom til Norge i 2015. Bilen hadde fått en solid oppgradering med helt ny plattform, nye motorer, ny teknologi og et helt nytt design. XC90 ble selve flaggskipet til Volvo og ble svært populær blant norske hjem. Bilen er blitt selve symbolet på det ypperste av skandinavisk luksus og kvalitet. Dette er Volvos eksklusive ladbare hybrid. Her får du opptill 48 km rekkevidde på ren strøm, 390 hestekrefter og et gjennomsittlig forbruk på rundt 0,67l per mil. Volvo er kjent for komfort og setene i XC90 er blitt kjent som noen av de mest komfortable i sin klasse. Bilen vi har her har 7 seter, og har drøyt 250 liter bagasjeplass med den siste raden med seter oppe.

    Denne bilen kan by på skinnseter for en premium følelse, elektriske seter med memory, rikelig med plass for hele familien, Harman Kardon lydannlegg, 360 ryggekamera, elektrisk bakluke og hengerfeste. Med hengerfeste kan bilen trekke opptill 2,4 tonn noe som er mer enn nok for de aller fleste med behov for hengerfeste. Dette er bil som byr på luksus, kjørekomfort og hverdagsglede. Er du ute etter en stor premium SUV med romslig plass og et rimelig forbruk er dette bilen for deg.

    Denne bilen ble kjøpt med Volvo Selekt garanti som gir 7år/150 000km garanti fra bilen ble førstegangsregistrert.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

390 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

2 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

180 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

7


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
4962km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Løpende kostnader

Eksempel med kaskoforsikring, basert på 70% bonus og 12 000 km årlig kjørelengde

Avgift som betales med forsikringen. Prisene varierer basert på drivstoff og om man har partikkelfilter på en dieselbil.

Basert på årlig kjørelengde på 12 000 km og forbruk på blandet kjøring. Drivstoff/strømprisene er gjennomsnitt fra 2020, og for elbiler forutsettes 15% hurtiglading.

Dette varierer mye basert på kjøremønster. Vi har benyttet strekningen Oslo-Lillehammer og 12 000 km årlig for å gi noe å sammenligne med. Kjører du mye i mindre tettbygde strøk blir kostnaden lavere, kjører du mye i byen blir den høyere.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.