Gratis levering
Solgt
Car image
1/36

Volvo S90

2 L D4 190 HK, R-Design, Soltak, Ryggekamera, Utvidet garanti.

319 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2018

Kjørelengde

78 000 km

Drivstoff

Drivstoff

Diesel

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

24.10.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

04.02.2021

Garanti

Garanti til

13.06.2023

    Volvo S90 er en gjennomført, komfortabel, sivilisert sedan, som henter mange likhetstrekk fra flaggskipet XC90. Fokuset på Volvo S90 er skandinavisk design og ett premium nivå. Med sine markante lange linjer, og en tydelig Volvogrill oppleves S90 som en luksuriøs sedan. Interiøret i denne bilen oppleves som eksklusivt, her får du elektriske seter i delskinn, en stor midtkonsoll, soltak og et digitalt display.

    Dette er utstyrsverjonen R-Design. R-Design byr på blant annet ett sportslig chassie, integrerte tåkelys i frontfangeren, lett gjenkjennelig grill og sorte detaljer foran og bak på bilen. Utover dette byr bilen på seter i delskinn, navigasjon, elektriske seter med memory, integrerte barneseter i baksete, 4-soners klimaanlegg, adaptiv cruise control og myer mer. Bilen har Volvo sin D4 motor. Dette er en 2.0 liters 190 Hk diesel motor. med det gjennomsnittlig forbruk på 0,44l per mil. Er du ute etter en stor sedan med god plass og et luksuriøst design, da er dette bilen for deg.

    Bilen har hatt service nummer 5 den 24.10.2022. Denne bilen selges med utvidet garanti på 6 mnd.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre kunderådgivere for å få et hyggelig tilbud på dette.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Sedan

Hestekrefter

Hestekrefter

190 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

2 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

230 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
77890km

Kilometerstand
66757km

Kilometerstand
50116km

Kilometerstand
33406km

Kilometerstand
15717km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Løpende kostnader

Eksempel med kaskoforsikring, basert på 70% bonus og 12 000 km årlig kjørelengde

Avgift som betales med forsikringen. Prisene varierer basert på drivstoff og om man har partikkelfilter på en dieselbil.

Basert på årlig kjørelengde på 12 000 km og forbruk på blandet kjøring. Drivstoff/strømprisene er gjennomsnitt fra 2020, og for elbiler forutsettes 15% hurtiglading.

Dette varierer mye basert på kjøremønster. Vi har benyttet strekningen Oslo-Lillehammer og 12 000 km årlig for å gi noe å sammenligne med. Kjører du mye i mindre tettbygde strøk blir kostnaden lavere, kjører du mye i byen blir den høyere.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, så du slipper å reise til oss

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.