Alltid garanti
Car image
1 / 45

Tesla Model X

507Km (100 KWh) Long Range, FSD, Raven, 6 Seter, Hengerfeste, AWD

815 000,-

7 452,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 533 540,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 625 968,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2020

Kjørelengde

74 800 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

Ikke relevant

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

07.06.2025

    Tesla Model X er en av Norges mest ettertraktede biler. Bilen er koblet opp mot Teslas omfattende ladenettverk, i tillegg kan den friste med tilhengerfeste, 6-seter ,og en rekke smarte løsninger. Model X byr på god rekkevidde og er den ultimate familiebilen. Bilen har rikelig med plass til passasjerer og med muligheten til og slå ned den siste seteraden har Model X ett stort bagasjerom. Bilen kommer også med 4-hjulstrekk noe som er svært aktuelt nå som vi går inn mot vinteren.

    Bilen leveres med elektriske seter foran, premium lydannlegg, adaptiv luftfæring, elektrisk bakluke, ryggekamera, varme i ratt og mye mer. I tillegg til dette er denne bilen oppgradert til FSD (Full Self Drive). Med FSD får du automatisk filskifte, automatisk kjøring på motorvei inkludert påkjøring og avkjøring, auto-parkering, Smart summon, Trafikklys- og stoppskiltkontroll, Datamaskin med egenskaper for å motta eventuelle fremtidige selvkjørende funksjoner via oppdateringer. Utover FSD er bilen en Raven-utgave. Raven kom i 2019 og inneholdt viktige oppgraderinger til Model X. I oppgraderingen fikk du en ny drivlinje som ga forbedret rekkevidde uten å øke bilens batterikapasitet, bilene fikk også et forbedret ladesystem som gjør at du kan ta imot opptil 145KW på Tesla sine superchargere og opptil 200KW på V3-Superchargere. Luftfjæringsystemet fikk også en vesentlig oppgradering, bilene fikk fullstendig adaptiv demping. Dette betyr at fjæringssytemet tilpasser seg automatisk kjøring og kjøreforhold. Dette er en oppgradering utviklet av Tesla og kan forbedres og videreutvikles gjennom trådløse programvareoppdateringer.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

573 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

250 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

6


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Denne bilen har ikke nådd første serviceintervall

Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.