Gratis levering
Solgt
Car image
1/44

Audi E-Tron

400 km (95 kWh) 55 Sportback, Advanced Sport, Quattro, Pano, HUD, 360-Kam, H.Feste, Norsk

500 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2020

Kjørelengde

34 300 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

23.08.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

01.09.2025

    Audi e-tron Sportback kombinerer elegansen til en firedørs coupé med kreftene og romsligheten til en SUV. Sportback-versjonen av populære e-tron har fortsatt imponerende 615 liter bagasjeromsvolum. Her ligger alt til rette for en kompromissløs kjøreopplevelse. Bilen har firehjulstrekk og en kraftig elektrisk motor med rekkevidde på ca 400 km, et elegant eksteriør kombinert med et stilrent interiør og innemiljø med eksremt mye utstyr.

    Denne billen er en Advanced Business Edition, og her er det mye utstyr som følger med. Du får blant annet lekre sportsseter i helskinn som er elektrisk justerbare med memory-funksjon. Adaptive Cruise Control, rattgiring, navigasjon, Head Up Display og 360-graders ryggekamera er inkludert sammen med et panoramisk glasstak for mer innlys i bilen. I tillegg har bilen avtagbart hengerfeste og god trekkraft. Bilen er ny i Norge og ikke bruktimportert.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre kunderådgivere for å få et hyggelig tilbud på dette.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

426 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
32000km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.