Alltid garanti
Solgt
Car image
1 / 30

Isuzu D-MAX

1,9 L DDi (163 HK) Black Edition, Dobbelcab, H.Feste, AWD

335 000,-

3 144,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 221 540,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 264 096,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2019

Kjørelengde

89 100 km

Drivstoff

Drivstoff

Diesel

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

27.07.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

02.06.2024

    Effektiv og robust var stikkordene Isuzu’s utviklere brukte i arbeidet med den nye D-MAX-modellen. Målet var å skape en pickup med lavere forbruk, revolusjonerende design, klasseledende sikkerhet og samtidig bevare D-MAX sine gode, praktiske løsninger som 3,5 tonn hengervekt.

    Denne bilen er en Black Edition-utgave. Dette medfører at spesialmodellen leveres med mørke aluminiumsfelger, sorte speilhus, sorte takrails, interiørdetaljer i pianolakk, mørk frontgrill, sort støtfanger bak og sorte stigtrinn. I tillegg er bilen utstyrt med elektriske skinnseter, ryggekamera og DAB-radio. Du får også med hengerfeste, noe som kommer godt med når bilen har en trekkraft på hele 3,5 tonn!

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Pickup

Hestekrefter

Hestekrefter

163 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

1.9 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

2


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
82650km

Kilometerstand
61177km

Kilometerstand
39439km

Kilometerstand
20114km

Kilometerstand
10219km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.