Alltid garanti
Car image
1 / 26

Land Rover Range Rover Evoque

2 L (150 HK) SE Dynamic, Skinn, R.Kam, Pano, AWD

399 000,-

3 718,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 263 140,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 312 312,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2018

Kjørelengde

70 500 km

Drivstoff

Drivstoff

Diesel

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

21.02.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

04.01.2022

Garanti

Garanti til

19.04.2025

    Range Rover Evoque er en velutstyrt kompakt SUV som kan tilby relativt lavt drivstofforbruk samtidig som man får hele SUV-opplevelsen på norske veier. Bilen har firehjulstrekk og meget komfortable perforerte skinnseter, og et bagasjeromsvolum på 472 liter.

    Denne bilen er SE Dynamic-utgave og er godt utstyrt. Den har blant annet navigasjon, ryggekamera, parkeringssensorer og panoramatak. For å tilpasse seg norske forhold er modellen også utstyrt med parkeringsvarmer med timer, varme i setene både foran og bak, samt et oppvarmbart ratt som sammen med innlyset fra panoramataket sørger for at hele familien får en behagelig kjøreopplevelse uansett årstid.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Kompakt SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

150 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

2 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
58841km

Kilometerstand
31277km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.