Alltid garanti
Car image
1 / 25

Renault Zoe

380 km (52 KWh) Intens, Navi, R.Kam, Park.-Assistent, V.Pumpe

245 000,-

2 336,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 163 040,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 196 224,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2020

Kjørelengde

24 100 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

05.01.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

27.02.2025

    Ingen CO2-utslipp, ingen motorstøy, ingen giring. Renault ZOE er med på å definere den nye generasjonen av elbiler. De myke, bølgende linjene og den store, forkrommede Renault-logoen gir bilen et unikt utseende. Hverdagen blir enklere med Renault ZOE. Elmotoren er stillegående, automatgirkassen gir høy kjørekomfort, og de mange lademulighetene gjør ZOE til et praktisk alternativ uansett hvor du skal. For å gjøre tilværelsen enda mer behagelig og gi deg én bekymring mindre har bilen estimert reell rekkevidde på 380 km. Bagasjeromsvolumet er på finfine 338 liter.

    Dette er en Intens-utgave. Dette innebærer at bilen leveres med blant annet navigasjon, ryggekamera og parkeringsassistent som hjelper deg med å parkere. I tillegg kommer den med varmepumpe og oppvarmet ratt som sikrer ekstra rekkevidde og komfort på vinterstid.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Kombi

Hestekrefter

Hestekrefter

136 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

140 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
23957km

Kilometerstand
16594km

Kilometerstand
7880km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.