Gratis levering
Solgt
Car image
1/33

Tesla Model S

610 km (100 KWh) Raven Long Range, Autopilot, Adaptiv Luft, Premium Lyd, Pano, AWD

649 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2020

Kjørelengde

27 800 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

Ikke relevant

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

13.09.2025

    Model S er en amerikansk elbil produsert av Tesla. Denne bilen har en kraftig elektrisk motor med 573 hestekrefter. I tillegg kan bilen friste med en rekke imponerende funksjoner, som for eksempel et høyst moderne navigasjonssystem og svært behagelige elektriske seter. Tesla Model S er en utmerket bil med romslig bagasjeplass både foran og bak, samt et fantastisk lydsystem. Bilen leveres også med Teslas egen Autopilot som skaper en mer komfortabel kjøreopplevelse.

    Denne bilen er en Raven-utgave. Dette medfører at du i tillegg til en solid rekkevidde får med adaptiv luftfjæring og en rekke med smarte funksjoner og utstyr. Teslas Autopilot reduserer den totale arbeidsbelastningen til føreren, samtidig som den adaptive luftfjæringen gir en overlegen kjørekvalitet og lar deg velge mykere eller fastere kjøring etter behov. Bilen er også utstyrt med premium høyttalere, panoramatak, varme i ratt og vindusviskere, navigasjon, ryggekamera og mye mer.

    Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Sedan

Hestekrefter

Hestekrefter

573 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

250 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Denne bilen har ikke nådd første serviceintervall

Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.