Alltid garanti
Solgt
Car image
1 / 32

Audi Q4 45 E-Tron

476 km (77 KWh) Business Plus, Quattro, SONOS, Hengerfeste, S+V

598 900,-

5 512,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 393 075,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 463 008,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2022

Kjørelengde

150 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

Ikke relevant

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

12.10.2027

    Audi Q4 e-tron kan anses som lillebroren til braksuksessen e-tron. Q4 er 30 cm kortere enn e-tron, men er allikevel en relativt stor kompakt SUV. Q4 e-tron er basert på samme plattform som ID.4 og Enyaq, men skiller seg som forventet ut slik som Audi ofte gjør. Eksteriør og interiør lever opp til Audis høye standard. Q4 har en elegant og futuristisk look samtidig som linjene i bilen gjør den enkel å kjenne igjen.

    Dette er en 45 E-tron som betyr at du har en solid rekkevidde på 476 kilometer (WLTP) og fint kan ta bilen på langturer med god samvittighet. Bilen byr på firehjulstrekk som er perfekt for norske forhold. I tillegg har bilen hengerfeste som kan trekke opptil 1200 kg. Utover dette har bilen Sonos lydsystem, Active Info Display, adaptiv cruise controll, navigasjon og mye mer. Dette er en flott familiebil med romslig plass, og et stort bagasjerom på 520 liter.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Kompakt SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

313 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

180 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Denne bilen har ikke nådd første serviceintervall

Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.