Gratis levering
Solgt
Car image
1/33

Tesla Model X

420 km (75 KWh) 75D, FSD, MCU2, Hengerfeste, Vinterpakke, 7.Seter, AWD

469 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2018

Kjørelengde

37 800 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

Ikke relevant

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

04.05.2022

Garanti

Garanti til

14.11.2023

    Tesla Model X er en av få store elektriske familiebiler som kan trekke tilhenger opptil 2250kg. Med firehjulstrekk og over 400 km rekkevidde får man mange av de praktiske egenskapene som typisk er forbeholdt diesel-suver, men man kan samtidig kjøre med god samvittighet og lave kostnader på elbil. Bilen er koblet opp mot Teslas omfattende ladenettverk, i tillegg kan den friste med seter i delskinn, panoramatak, luftfjæring, navigasjon, og en rekke smarte løsninger.

    Bilen vi har inne nå, er godt utstyrt her finner vi blant annet FSD, med FSD får du automatisk filskifte, automatisk kjøring på motorvei inkludert påkjøring og avkjøring, auto-parkering, Smart summon, Trafikklys- og stoppskiltkontroll, Datamaskin med egenskaper for å motta eventuelle fremtidige selvkjørende funksjoner via oppdateringer. Bilen har også MCU2 prosessor, som er 2. generasjonen som ble introdusert i mars 2018. Her brukes en Intel Atom-prosessor. Denne er mye kraftigere enn den gamle Nvidia, og har gitt muligheter for mer prosessorkrevende programmer, som eksempelvis Netflix og spill. Premium Connectivity er inkludert hele bilens levetid, og gir deg tilgang til en rekke nett-tjenester og underholdning. Utover dette har også bilen vinterpakke. Vinterpakken inkluderer blant annet varme i seter og ratt, avrimingsfunksjon for vindusviskerne og oppvarmede spylerdyser.

    Denne bilen er foliert.

    Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

524 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

210 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

7


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Denne bilen har ikke nådd første serviceintervall

Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.