Gratis levering
Solgt
Car image
1/35

Volvo XC90

T8, R-Design, 7-Seter, Krok, Harman/Kardon, 360-Kam, HUD, Navi Pro, AWD

725 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2021

Kjørelengde

21 300 km

Drivstoff

Drivstoff

Hybrid

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

Ikke relevant

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

20.07.2026

    Nye Volvo XC90 kom til Norge i 2015. Bilen hadde fått en solid oppgradering med helt ny plattform, nye motorer, ny teknologi og et helt nytt design. XC90 ble selve flaggskipet til Volvo og ble svært populær blant norske hjem. Bilen er blitt selve symbolet på det ypperste av skandinavisk luksus og kvalitet. Dette er Volvos eksklusive ladbare hybrid. Her får du opptill 48 km rekkevidde på ren strøm, 390 hestekrefter og et gjennomsittlig forbruk på rundt 0,67l per mil. Volvo er kjent for komfort og setene i XC90 er blitt kjent som noen av de mest komfortable i sin klasse. Bilen vi har her har 7 seter, og har drøyt 250 liter bagasjeplass med den siste raden med seter oppe.

    Denne bilen kan by på seter i delskinn for en premium følelse, elektriske seter med memory, rikelig med plass for hele familien, Harman Kardon lydannlegg, 360 ryggekamera, elektrisk bakluke og hengerfeste. Med hengerfeste kan bilen trekke opptill 2400kg noe som er mer enn nok for de aller fleste med behov for hengerfeste. Dette er bil som byr på luksus, kjørekomfort og hverdagsglede. Er du ute etter en stor premium SUV med romslig plass og et rimelig forbruk er dette bilen for deg.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Er det noe på denne bilen du savner som for eksempel tilhengerfeste, skiboks eller ryggekamera? Ta kontakt med en av våre kunderådgivere for å få et hyggelig tilbud på dette.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

390 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

2 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

180 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

7


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Denne bilen har ikke nådd første serviceintervall

Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.