Alltid garanti
Solgt
Car image
1 / 34

Mercedes-Benz C350e

2 L Plug-in Hybrid, AMG, Distronic, Parktronic, Luft, Utvidet garanti, H.Feste

270 000,-

2 561,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 179 290,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 215 124,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2018

Kjørelengde

78 800 km

Drivstoff

Drivstoff

Hybrid

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

18.05.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

12.05.2021

Garanti

Garanti til

28.11.2022

    Mercedes-Benz c350e er en Plug-in Hybrid med utrolige krefter. Bilen har utmerket komfort og passer godt både til hverdagen eller dersom man skal på langtur. Hybrid lar deg kjøre opptil 30 km på ren elektrisitet, og er en meget økonomisk løsning når du skal ut på småturer. Skal du på lengre turer kjører den langt mer økonomisk enn en fullverdig fossilmotor, og med et elektrisk svingbart tilhengerfeste dekker den et populært behov i det norske markedet. Bagasjeromsvolumet er på 350 liter.

    Denne modellen kommer med Mercedes' AMG-pakke og en rekke smarte funksjoner og utstyr. Den kan friste med Distronic (Mercedes' versjon av Adaptive Cruisecontrol), Parktronic (parkeringshjelp inkludert ryggekamera) og meget komfortable elektrisk justerbare skinnseter. I tillegg kommer den med Luftfjæring for en suveren kjørekomfort som ytterligere komplimenterer den fantastiske kjøreopplevelsen.

    Denne bilen leveres med utvidet garanti på 6 måneder.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Stasjonsvogn

Hestekrefter

Hestekrefter

237 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

2 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Bakhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

246 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
73758km

Kilometerstand
64947km

Kilometerstand
54022km

Kilometerstand
47367km

Kilometerstand
24351km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.