Alltid garanti
Solgt
Car image
1 / 27

Hyundai Kona

484 km (64 KWh) Premium, Long Range, S+V

400 000,-

3 727,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 263 790,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 313 068,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2023

Kjørelengde

2 600 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

Ikke relevant

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

15.08.2027

    Hyundai Kona har helt siden sin lansering i 2018 vært svært populær bil i Norge. Kona er en elektrisk kompakt SUV som byr på god oversikt, ryddig interiør og komfortable kjøreegenskaper. En av styrkene til kona er rekkevidden. Bilen har oppgitt WLTP-rekkevidde på 484km, noe som gjør betyr at du kan kjøre lengre turer uten og bekymre deg for "ladeangst".

    Denne bilen har utsyrsnivået Premium, noe du raskt merker når du setter deg inn. Her er det skinnseter, premium lydanlegg fra KRELL, keyless-start, trådløs telefonlading og ventilerte seter. I tillegg til dette leveres bilen med headup display, 10,25toms infotaimentskjerm, adaptiv cruisecontrol og mye mer. Dette er bil med masse utsyr, med fokus på kjørekomfort. Med de elektriske setene vil du garantert finne en behagelig sittestilling, som gjør lange kjørerturer til en lek.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Kompakt SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

204 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

167 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Denne bilen har ikke nådd første serviceintervall

Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.