Alltid garanti
Car image
1 / 32

Tesla Model S

610 km (100 KWh) Raven, Long Range, Adaptiv Luft, FSD, AWD

719 000,-

6 590,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 471 140,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 553 560,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2020

Kjørelengde

28 900 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

Ikke relevant

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

29.09.2025

    Model S er en amerikansk elbil produsert av Tesla. Denne bilen har to kraftige elektriske motorer med totalt 573 hestekrefter. I tillegg kan bilen friste med en rekke imponerende funksjoner og utstyr som byr på en fantastisk kjøreopplevelse. Bilen er romslig og har godt med plass og luksussedanen har en WLTP-rekkevidde på hele 610 km! Slik kan man godt ta med hele familien på tur uten å bekymre deg for rekkevidden, samtidig som man med et bagasjeromsvolum på 535 liter har plass til all bagasje.

    Dette er en Raven-utgave. Dette innebærer en ny drivlinje som gir vesentlig forbedret rekkevidde. Forbedringen ble gjort uten å øke bilenes batterikapasitet, og kan utfordre den oppgitte WLTP-rekkevidden ytterligere. I tillegg er bilen oppgradert med selvkjørende egenskaper (FSD). Med FSD får du automatisk filskifte, automatisk kjøring på motorvei inkludert påkjøring og avkjøring, auto-parkering, Smart summon, Trafikklys- og stoppskiltkontroll og datamaskin med egenskaper for å motta eventuelle fremtidige selvkjørende funksjoner via oppdateringer.

    Bilen er foliert.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Sedan

Hestekrefter

Hestekrefter

573 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

250 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Denne bilen har ikke nådd første serviceintervall

Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.