Gratis levering
Solgt
Car image
1/36

Audi E-Tron

307 km (71 KWh) 50 Quattro, Luft, 360-Kam, H.Feste, AWD

489 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2020

Kjørelengde

44 900 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

15.09.2021

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

09.03.2025

    Audi E-Tron 50 har med sitt med sportslige design og rene linjer kombinert med firehjulsdrift blitt en ny folkefavoritt i SUV-klassen. E-Tron er den perfekte familie-SUV med hele 660 liters bagasjeromsvolum og god rekkevidde. I tillegg leveres bilen med et avtagbart hengerfeste, som gjør den perfekt for det norske markedet.

    Denne bilen er meget velutstyrt. Blant annet kan den friste med Adaptive cruisecontroll, navigasjon og ryggekamera med 360 graders og 3D-visning! Bilen kommer også med luftfjæring som sikrer en suveren kjørekomfort, samtidig som den har meget komfortable sportsseter i delskinn og alcantara med memory-funksjon og rattgiring for en sportslig følelse.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

390 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

190 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
30837km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.