Alltid garanti
Car image
1 / 36

BMW 530i

2l, 252 HK, G31 Touring, Luxury Line, xDrive, Utvidet garanti.

419 000,-

3 898,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 276 140,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 327 432,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2018

Kjørelengde

74 000 km

Drivstoff

Drivstoff

Bensin

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

03.11.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

23.08.2021

Garanti

Garanti til

08.11.2022

    BMW 530i er en bil som har vist at det er mulig og lage fornuftige biler som er morsomme på norske veier. 530i er en familiebil med sportslige egenskaper. Bilen har hele 252 hestekrefter som med xDrive systemet til BMW gjør norske forhold til en lek. Bilen har ulike kjøreprogram som gjør den stabil og rask i svingene noe som en forventer av en BMW. I tilegg til dette er bilen den ultimate familiebilen, bilen har god plass foran og bak og kan by på et bagasjerom på hele 570 liter og skulle du trenge mer plass kan baksetene legges ned og plassen økes til 1700liter.

    Denne bilen leveres med Luxury Line utstyrnivå. Her får du blant annet komfortseter som kan justeres slik at du alltid har en behagelig sittestilling. Adaptive LED-lykter som har en lysfordeling som automatisk tilpasses bilens hastighet og lyser opp veibanen dynamisk. Tilhengerfestet med elektrisk utvippbart kulehode vippes enkelt innunder hekkskjørtet, slik at det ikke er synlig når du kjører uten tilhenger. Av annet utstyr finner vi cruiscontroll, varme i ratt, elektrisk bakluke ryggekamera, head-up display og myer mer.

    Bilen selges med utvidet garanti på 6 mnd.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Stasjonsvogn

Hestekrefter

Hestekrefter

252 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

1998 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

250 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
73845km

Kilometerstand
66403km

Kilometerstand
48815km

Kilometerstand
22819km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.