Alltid garanti
Solgt
Car image
1 / 38

Audi E-Tron

409 km (95 KWh) 55, Quattro, S-Line, Luft, Matrix, H.Feste, Norsk, AWD

679 000,-

6 231,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 445 140,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 523 404,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2021

Kjørelengde

20 900 km

Drivstoff

Drivstoff

Elbil

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

Ikke relevant

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

15.03.2021

    Audi e-tron tar elektrisk kjøring til et nytt nivå. Kombinasjonen av optimal komfort, sportslig ytelse og et sofistikert utseende gir en kompromissløs opplevelse. Med firehjustrekk, god rekkevidde på 409 km (WLTP) og et avtagbart hengerfeste er Audi E-Tron uten tvil bitt en folkefavoritt i SUV-klassen hos det norske folk. Bilen har også et romslig bagasjerom som rommer 660 liter.

    Dette er en S Line-utgave. Det innebærer at modellen leveres med Audis eksklusive design sammen med en rekke smarte funksjoner og utstyr. her får du blant annet Adaptiv cruisecontrol, navgiasjon, ryggekamera med 360-graders og 3D-visning for å gjøre parkering til en lek. Som fører merker man tidlig at det er komfort og sportslighet som er i fokus. Her sitter man i meget komfortable elektrisk justberbare sportsseter i delskinn og alcantara med memory-funksjon, slik at favorittinnstillingene til fører kun er et tastetrykk unna. I tillegg sitter man bak et oppvarmet ratt og har muligheten for rattgiring for en enda mer sportslig følelse. Varmepumpe er standard på E-Tron, og behandler energien bilen avgir på en mye mer effektiv måte slik at man er sikret ekstra lang rekkevidde, også på vinteren. Dette kombinert med Audi's luftfjæringssystem er med på å skape en suveren kjøreopplevelse.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

426 hK

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

200 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Denne bilen har ikke nådd første serviceintervall

Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.