Alltid garanti
Car image
1 / 30

Volvo XC60

2 L T6 Recharge, R-Design, Harman/Kardon, Pano, Krok, AWD

609 000,-

5 603,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 399 640,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 470 652,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2021

Kjørelengde

24 000 km

Drivstoff

Drivstoff

Hybrid

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

03.02.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

Ikke relevant

Garanti

Garanti til

26.01.2026

    Volvo XC60 T6 Hybrid AWD er en ladbar hybrid med meget gode kjøreegenskaper og er proppfull av masse utstyr. Med sine praktiske funksjoner og sitt skandinavsike design blir kjøreturene en fornøyelse i Volvo XC60. Her får du 4x4 av beste kvalitet som tar deg frem uansett vær og vind. Med Volvo sin kvalitetssikre konstruksjon kan du være trygg i denne luksusbilen. Bilen er svært romslig og har et bagasjeromsvolum på 530 liter.

    Denne bilen er en R-Design-utgave. Modellen er dermed godt utstyr samtidig som den har store krefter under panseret. Bilen kan friste med meget komfortable sportsseter i delskinn med memory-funksjon, et premium lydanlegg fra Harman/Kardon for en forbedret lydopplevelse og panoramatak for mer innlys og opplevd plass. I tillegg følger det med smart funksjoner som adaptive cruisecontrol, navigasjon, ryggekamera, Apple Carplay og et oppvarmet sportsratt.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

340 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

2 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

180 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
12511km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.