Alltid garanti
Car image
1 / 31

Volkswagen Passat

1,4 L GTE, Webasto, Active info, Skinnseter, Hengerfeste

284 900,-

2 694,-/mnd

Bilen har komplett servicehistorikk

Priseksempel billån: 4,3 % nom./5.4 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 188 975,- o/7 år. Etableringsgebyr kr 3.274,- Totalkostnad kr 226 296,-

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2018

Kjørelengde

32 900 km

Drivstoff

Drivstoff

Hybrid

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

31.08.2022

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

23.05.2022

Garanti

Garanti til

25.04.2023

    Volkswagen Passat har lenge vært en favoritt blant nordmenn og da Volkswagen lanserte GTE utgaven sto nordmenn i kø for å kjøpe. Bilen er blitt svært populær fordi den kan kjøre hele 50km på strøm. Kombinert med bensin og strøm ligger gjennomsnittelig forbruk på rundt 0,25l per mil. Bilen byr på god plass foran og bak og bagasjerommet er på gode 483 liter. Dette er en bil som først og fremst skal levere komfort og trygghet noe som gjenspeiler seg i bilen med ergo comfort skinnseter og ryddig interiør. Utvendig har bilen et mer sportslig utseende med sideskjørt og fangere som er utformet for og gi et mer sportslig utrykk, takspoiler og to avlange eksosutløp er også satt på GTE utgaven.

    Standardutstyret i GTE inkluderer adaptiv cruisekontroll, multiratt, nøkkelfri start/adgang, komfortseter i skinn, mørke ruter bak. Utover dette har bilen active info display, elektrisk bakluke, hengerfeste som kan trekke opptil 1600kg, parkeringsensor foran og bak og ryggekamera, navigasjon og mye mer.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

Stasjonsvogn

Hestekrefter

Hestekrefter

218 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

1.4 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

225 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
31900km

Kilometerstand
29845km

Kilometerstand
18321km

Kilometerstand
8699km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

Garantert kvalitet

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 6 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Åpent kjøp

Med 14 dager åpent kjøp kan du kan være sikker på at du har valgt riktig bil. Hvis du ombestemmer deg plukker vi opp bilen hjemme hos deg og du får alle pengene tilbake.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.