Gratis levering
Solgt
Car image
1/31

Mercedes-Benz GLE 500e

3 L AMG Line, Airmatic, Distronic, 360, Hengerfeste, 4Matic

549 000,-

Bilen har komplett servicehistorikk

Leveringslogo

Levering på østlandet

Gratis

Åpent kjøp

Åpent kjøp

14 dager

Om bilen

Årsmodell

2018

Kjørelengde

69 000 km

Drivstoff

Drivstoff

Hybrid

Gir

Gir

Automat

Service

Siste service

07.12.2021

EU-kontroll

Siste EU-kontroll

30.06.2022

Garanti

Garanti til

20.12.2023

    Mercedes GLE er det nye navnet på den tidligere modellen ML. GLE er blitt godt kjent for sin gode plass og komfort. Med hybridmotoren kan man kjøre 30km på ren strøm, noe man ikke skulle tro var mulig på en SUV med over 400 hestekrefter og stor bensinmotor. Bilen byr på ryddig interiør, seter i skinn og god oversikt. Bilen har et bagasjerom på 445 liter som betyr at du har god nok plass til det meste.

    Bilen vi har inne kommer med blant annet elektriske skinnseter, adaptiv cruise control, keyless, navigasjon, 360-kamera og mye mer. I tillegg til dette leveres bilen med AMG interiør og eksteriør og AIRMATIC-pakken. I AIRMATIC-pakken møtes et aktivt dempningssystem og en moderne luftfjæring. Resultatet, et intelligent komfortunderstell som kan tilpasse seg automatisk etter kjøresituasjoner, hastighet og last. Slik nyter du godt av balansert kjørestabilitet med førsteklasses komfort også på dårlige veier. Du har også ulike kjøremoduser du kan sette bilen i, som for eksempel sport.

    Hvis du kjøper bil av Rebil får du alltid 14 dagers åpent kjøp, for at du kan være sikker på å ha valgt riktig bil. Alle bilene er sjekket av våre høyt kvalifiserte mekanikere og istandsatt etter våre strenge kvalitetskrav. Ta kontakt så hjelper vi deg, og er dette riktig bil sørger vi for at du får levert bilen hjem til deg eller utlevert når du måtte ønske.

    Ønsker du å se bilen? Avtal tid på forhånd ettersom bilen kan være på vårt fjernlager som er 15 minutter kjøring fra våre lokaler på Alnabru.

Bilens høydepunkter


Bilens egenskaper

KarosseriBilrelatert:

Karosseri

SUV

Hestekrefter

Hestekrefter

442 hK

Motorstørrelse

Motorstørrelse

3 L

Hjuldrift

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Motorstørrelse

Topphastighet

245 km/t

KarosseriBilrelatert:

Antall seter

5


Servicehistorikk og tilstandsrapport

Kilometerstand
54952km

Kilometerstand
37327km

Kilometerstand
17789km
Bilen er sjekket og testet av kvalifiserte teknikere. Se tilstandsrapporten og vår vurdering av den her.

Hva får du hos Rebil?

14 dager åpent kjøp

Vi eier alle bilene så vi kan garantere kvaliteten. Bilene er nøye sjekket og istandsatt, og med komplett servicehistorikk kan du være trygg på hva du får.

Alltid garanti

Bilene har minimum 6 måneder garanti så det ikke er noen spørsmål hvis noe oppstår. Vi tar service og EU-kontroll som er satt opp innen 3 mnd, så du ikke får noen overraskelser.

Gratis levering

Vi leverer bilen hjem til deg, til og med uten kostnad om du bor innenfor postnummer 4000.

Ingen bilselgere

Vi har ingen bilselgere som får provisjon ved salg. Med faste priser uten skjulte mellomlegg kan du fokusere på å finne riktig bil og få hjelp hvis du trenger det.